21 Nisan 2011 Perşembe

Etek Altı

Haberler, konuşmalar, düşünceler, savlar, laflar, yazışmalar, yazılanlar. Nereye gittiğini bilmediğimiz yüzlerce söz laf lakırdı. Etrafımızda dönen dünya O dünyanın içindeki küçücük dünyalılar yani bizler. Habersiz niteliksiz yaşamımızı sürdürüyoruz. Kulağımda güzel bi müzik çals ada memnun değilim hayatımdan. Yüzüne bakıp yalan söylenmesi gibi her gün duyduğum günaydın haberleri. 
Kimi doyuruyor yada bu kadar mı basit aslında insan yapısı bu kadar mı kolay alışıyor yarınsızlığa. Yarınını bilmeden yaşamak tamam eğlencelidir. 
Bazen plan yapmamak hayatta. Zaten kimse bilemez  yarınını ne olacağını. Buna rağmen ülkende bişeyler etrafındaki dünyanda yolunda gidiyordur. Gelişen bişeyler vardır. Sen ilahi palnından cıksanda ara sıra. Plan aramakla geçmemeli hayat,  hayatın düzene giremeden bitmemeli belkide gençliğin. Yaşlanmanı hayal ettirecek kadar yardım etmeli sana yaşadığın ülke. Fersah fersah güzelliği barındıran bu ülke çok daha fazlasını vermeli. Neden bu denli haram bize bu topraklar. Neden yoktan var etmiş ki benim cumhuriyet insanlarım bu ülkeyi. Yapmasaydınız keşke o zaman belki anlarlardı sığıntı gibi namaz kılmanın ne anlama geldiğini başka ülkelerin etekleri altında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder